Engelli Öğrenci Birimi
Üni 101 dersi kapsamında üniversite yaşamına katılan engelli öğrencilerimize üniversitemizi tanıtıyoruz.
II. ERİŞİLEBİLİR KÜTÜPHANELER ÇALIŞTAYI HAKKINDA

II. ERİŞİLEBİLİR KÜTÜPHANELER ÇALIŞTAYI
Engelliler Haftası kapsamında 16-17 Mayıs 2022 tarihlerinde T.C. Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi ev sahipliğinde yapılacak olan “II. Erişilebilir Kütüphaneler Çalıştayı”, ASHB Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü, Kültür Bakanlığı Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürlüğü, Manisa Celal Bayar Üniversitesi, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi ve Türkiye Engelsiz Bilişim Platformu işbirliği ile düzenlenecektir.
Sekretaryasını Manisa Celal Bayar Üniversitesi’nin (Türkiye Engelsiz Bilişim Platformu) yürüteceği çalıştay yüz yüze ve çevrimiçi birlikte gerçekleşecek olup katılımcıların kayıt olması gerekmektedir.

Çalıştaya yüz yüze ve çevrimiçi katılım sınırlı olduğundan başvurular düzenleyen bilim kurulunca değerlendirildikten sonra kesin katılım listesi 7 Mayıs 2022 tarihinde web sayfalarında yayınlanacaktır.
Çalıştaya katılmak isterseniz https://www.engelsizbilisim.org/erisilebilirkutuphane/ adresinde yer alan kayıt formunu doldurarak ön başvuruda bulunabilirsiniz.