Engelli Öğrenci Birimi
Üni 101 dersi kapsamında üniversite yaşamına katılan engelli öğrencilerimize üniversitemizi tanıtıyoruz.
2022 YKS ile Üniversitemize Kayıt Yaptıran Öğrencilerimizin Dikkatine

Sevgili öğrencilerimiz,

Üniversitemize hoş geldiniz. Hacettepe Üniversitesi Engelli Öğrenci Birimi olarak bizler üniversitemizde öğrenim gören ve özel gereksinimleri olan öğrencilerimizin öğrenim hayatlarını ve üniversite yaşamına katılımlarını desteklemek için gerekli tedbirler alma ve bu yönde düzenlemeler yapma konusunda çalışmalar gerçekleştiriyoruz.  Bunun gerçekleştirmek için de öğrencilerimizin üniversite yaşamı içerisinde akademik, sosyal, bireysel ve mesleki gelişimlerini destekleyen çalışmalar yaparak ilgili birimlerle işbirliği içinde çalışıyoruz.

Hacettepe Üniversitesi Engelli Öğrenci Birimi olarak  tüm engel gruplarındaki öğrencilerimize (engel durumunun resmi bir kurum tarafından onaylanması gerekmektedir) hizmet vermekteyiz.

Sunulan hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için bize 0 537 956 22 62 veya 03123052560/135 veya 305 16 36 ulaşarak bilgi edinebilir veya Sıhhıye Kampüsünde yer alan Birimimizi ziyaret edebilirsiniz.